LOG IN

Golfclub Bergamo l’Albenza

Golfclub Bergamo l’Albenza 27/3/22

Wat een mooie golfclub was dit om te mogen zijn en om te spelen. Een beetje bergachtig, met veel hoogteverschil, en fairways in een valleiachtige omgeving. Het blijkt een baan te zijn in de top 10 van Italië, met ook de langste hole van het land, maar liefst 575 meter PAR 5 vanaf de gele tee.

Ik speelde met de top 4 in flight nummer één en startte heel goed met 3 parren en een bogey. Op de PAR 3, hole 5, kwam ik in de problemen door een green te missen en niet goed uit de bunker te komen, ik miste de green, en had geen lekkere chip en maakte hierdoor een dubbel bogey. Net als vorige weken herstelde ik dit nog wel met een prachtige birdey op hole 6. Ik kon het alleen niet meer doorzetten en moest nog afsluiten met twee bogeys en een dubbel bogey. Het zat weer heel dicht bij elkaar op twee slagen van de nummers twee en 3 slagen van de nummer één. Die overigens op zijn homecourse speelde, dus al met al best wel een goed resultaat (+6 slagen). Ik kan beter, maar dan moeten de foutjes eruit. We nemen het weer mee naar volgende week, dan staat de mooie golfbaan aan de voet van het Gardameer op de planning. Dit is de vierde van de 8 wedstrijden op weg naar de finale op 7 mei!

Groetjes Eldrick Jan

Echt tof dat je mijn verslag hebt gelezen ... Thanks!

Eén reactie

  1. +6 op een niet bekende baan is nog steeds heel mooi en waar je zeker trots op mag zijn. Volgende keer weer net iets je grens verleggen en UIT DIE BUNKERS blijven (hahaha) Succes met de volgende wedstrijd

Geef een reactie