LOG IN

Arzaga golfclub Milan international tour 

Gisteren de wedstrijd aan het Garda meer, op de prachtige golfbaan Arzaga golf. Een baan rond een kasteel, die heuvelachtig speelt, met veel grote waterpartijen.

We hadden daar een hotelovernachting in het dorp en hebben de prachtige baan zaterdag voorgespeeld. We speelden de Gary Player course (9 holes) de andere lus heet de Jack Nicklaus course, ik heb nog opgezocht wie het zijn J

In de wedstrijd begon ik goed, ik kon mijn pars makkelijk maken, alleen op de par 5 ging het ineens mis. Ik lag met 3 slagen heerlijk op 100 cm van de pin en de put ging net onder de hole. De greens waren lastig, dit kan gebeuren alleen in de return was er een lip out. Dit had niet mogen gebeuren, ik had hier par moeten maken. Op de par 3 (over water) lag ik dichtbij voor birdey maar die viel niet. Op hole 7 sloeg ik over de green en rolde de bal tegen een steen. Ik moest daar voor 3 een tussenslag maken, met slag 4 naar de green en had twee puts. Ik herstelde goed met een birdey op 8 en een par op 9. Op twee holes heb ik het laten liggen en werd met één slag verschil derde met 40 slagen. De nummers 1 met 39 slagen speelde een play off. Ik blijf in het algemeen klassement op plek 3 na 4 wedstrijden.

Volgende week blijven we wat dichter bij Milaan,  dan wacht de wedstrijd nummer 5 op Brianza golf.

Echt tof dat je mijn verslag hebt gelezen ... Thanks!

Geef een reactie