LOG IN

Lainate Golf Club

Zaterdag 19 maart speelde ik op Lainate golf, net onder Milaan. We hadden de afspraak om geen drie dubbel bogey meer te maken, dit is gelukt. Een ronde 43 slagen, met twee parren en 7 bogeys, maar dit was het net niet.
Derde op weer twee slagen, het zit steeds heel dicht bij elkaar.
Het niveau op deze Internationale tour is heel hoog. Ik kan beter, maar dan moet ik meer greens zo aanspelen dat ik par kan maken. Afgelopen zaterdag maakte de nummer 2 die in mijn flight zat een eagle, waar ik een bogey maakt. Ik vocht wel terug en naderde tot op een slag om op de laatste hole er nog één weg te geven. 
We gaan er weer vol aan werken deze week en kijken heel erg uit naar volgende week zondag ….een topbaan in de heuvel vlakbij Bergamo. Dit is wedstrijd nummer 3 van de 8.

Groet,

Eldrick Jan

Echt tof dat je mijn verslag hebt gelezen ... Thanks!

2 reacties

  1. Hey Richard,
   Dank je wel voor je reactie. Ik werd derde, maar sta nog tweede.
   Doel voor aanstaande zondag is om dit vast te houden.
   Het nivo is verschrikkelijk hoog, dat maakt het leuk maar ook wel een beetje spannend.
   Leuk om te horen dat je me blijft volgen.
   Groet Eldrick Jan

Geef een reactie