LOG IN

Op zaterdag 18 maart stond de wedstrijd op Green golf Lainate op de planning.

De baan waar ik vorig jaar de finale won. De reis was goed in tegenstelling tot vorige week ging alles geweldig…. Stoelen dubbel geboekt, mocht ik voorin zitten. Huurauto defect kregen we een gratis upgrade en ook in het hotel kreeg ik een superior room in plaats van standaard. Goed begin van de voorbereiding…


Ik wist dit ook in de wedstrijd door te zetten. Op hole 1 par 5 viel de eagle put net niet en birdey was een heerlijke start. Op 2 (par 3)miste ik net de green, kon het wel herstellen maar de par put was te lang en werd een 2 put. Met een par op 3 en birdey op 4 was het een bliksemstart. Hole 5 en 6 birdey en par gaf mij bijna vleugels. Het werd onrustig (flight genoten waren er klaar mee, waren een putter en wedge kwijt etc.) en dit ging ten koste van mijn spel. Op hole 8 frustreerde het mij en maakte ik een 6 op de par 3. Volledig onnodig en ook hier leren we weer van. Tot en met hole 7 liep ik op +1 om er uiteindelijk met +5 (41) slagen vanaf te komen.

Aankomende zondag ga ik weer heerlijk naar België voor de wedstrijd op golfclub Naxhelet. Hoop dat ik met Jack mag spelen, de nummer 1 daar, dan is het rustig om mij heen en ligt de lat heel hoog. Het blijkt dat ik daar het best in kan presteren.

Groet Eldrick Jan

Geef een reactie